طرز تهیه املت گوجه فرنگی
املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد درشت |
تخم مرغ | ۴ عدد |
فلفل دلمه ای (اختیاری) | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و آویشن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت گوجه فرنگی
مرحله اول
اگر املت را بدون پیاز درست می کنید توصیه می کنیم فقط یک بار املت را با پیاز درست کنید تا متوجه تفاوت طعمش شوید. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری ادویه ( ادویه کاری، زردچوبه و .) به پیاز اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن، پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم سپس درب تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی ها آب بیندازند. اگر با حرارت بالا گوجه فرنگی ها را سرخ کنید نیازی نیست درب تابه را بگذارید چون خیلی سریع آب اضافی شان تبخیر می شود.
مرحله چهارم
اگر تمایل دارید از فلفل دلمه ای هم در املت خود استفاده کنید، آنرا به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه کنید. در این مرحله باید گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تا حدی که کاملا نرم و پخته شوند و روغن بیندازند تفت دهیم.
مرحله پنجم
حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها می باشد. می توانیم تخم مرغ ها در یک کاسه بشکنیم و مخلوط کنیم سپس به صورت یکبار به تابه اضافه کنیم یا اینکه تک به تک بشکنیم و به تابه اضافه کنیم. تخم مرغ ها را که اضافه کردیم آویشن را نیز اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم تا تخم مرغ ها سفت شود و به طور کامل بپزند. پس زا اینکه املت آماده شد آنرا به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه سرو می کنیم.
مطالب مرتبط :
دستور تهیه مربای زرشک به روش سنتی
طرز تهیه مربای توت سفید تازه در منزل با طعم عالی
روش درست کردن آش خوشمزه به روش آبادانی های اصیل
منابع :
نظرات
ارسال یک نظر