آموزش دستور پخت املت قارچ
املت قارچ یکی از غذا های پر طرفدار و محبوب بین الملی است که معمولا برای صبحانه و عصرانه سرو می شود. امروزه این املت در کافه های ایرانی از محبوبیت زیادی بر خوردار است و تقاضای زیادی دارد. برای اموزش کامل و مرحله طرز تهیه این املت در ادامه با سایت ... همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای 2 الی 3 نفر
گوجه فرنگی 3 عدد
قارچ 7 عدد
سیر 2 حبه
کره ،یک چاشق غذا خوری
روغن زیتون یک چاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
نمک ،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
مرحله1
در گام اول گوجه ،سیر و قارچ را خرد می کنیم و آن ها را درون یک تابه ی مناسب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم، در ادامه کره،یک قاشق روغن زیتون ،نمک ،فلفل سیاه و فلفل قرمز را به تابه اضافه می کنیم و ان ها را به خوبی تفت می دهیم و اجازه می دهیم تمام مزه ها با یکدیگر قاطی شوند
مرحله2
حالا بعد از اینکه اب گوجه و قارچ گرفته شد و به روغن افتاد ، تخم مرغ ها را در یک کاسه میشکنیم و به اندازه ای که ها زرده و سفیده ی تخم مرغ ها با یکدیگر قاطی شود هم می زنیم و درون تابه میریزیم و اجازه می دهیم تخم مرغ ها بپزند.
همچنین بخوانید :
نظرات
ارسال یک نظر