طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه به روش حاج خلیفه

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه بدون فر در توستر خانگی تصویری شکلاتی رزا منتظمی دورنگ در مایکروفر شف طیبه با کشمش در تنور گازی دونفره

کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک یزدی
آرد شیرینی پزی۳۵۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
عسل۲ قاشق سوپخوری
ماست چکیده۵۰ گرم
گلاب۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
روغن مایعنصف پیمانه
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

دستور پخت کیک یزدی

 
 

مرحله اول

ابتدا شکر و تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، در ادامه عسل را به همراه گلاب، وانیل، بکینگ پودر، ماست، هل و نمک به کاسه اضافه می کنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله نصف روغن مایع را اضافه می کنیم و پس از آن آرد را دو مرتبه الک کرده و به کاسه اضافه می کنیم. حالا باید مواد را خوب هم بزنیم تا حالت خمیری بگیرد سپس باقیمانده روغن مایع را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم.

 
 

مرحله سوم

حالا مایه کیک یزدی آماده است، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب های کیک یزدی را داخل سینی فر می چینیم. می توانیم داخل قالب های فلزی را کاغذ مخصوص کیک بیندازیم یا اینکه با روغن چرب کنیم.

 
 

مرحله چهارم

در ادامه دو سوم از حجم قالب ها را با مایه کیک یزدی پر می کنیم و با یک چاقوی کوچک روی مایه کیک یک علامت ضرب در می زنیم که این کار تاثیر بسیار زیادی در پف کیک یزدی دارد. حالا سینی را داخل فر که از قبل گرم شده است قرار می دهیم.

 
 

مرحله پنجم

کیک ها باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار بگیرند تا به طور کامل پف کنند و طلایی شوند. پس از اینکه کیک ها اماده شد آنها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.

نظرات