طرز تهیه املت نودل و سبزیجات خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه املت نودل

طرز تهیه املت نودل صبحانه با نودل و سبزیجات املت با رشته نودل با پینر پیتزا و فلفل دلمه ای

املت نودل یکی از انواع املت های بسیار خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت تفریحی نموره همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل۱ بسته
تخم مرغ۵ عدد
پیاز۱ عدد درشت
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت املت نودل

مرحله اول

برای تهیه املت نودل صبحانه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه پیاز کمی تفت می دهیم تا فلفل دلمه ای هم نرم شود. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر سیر را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود. در همین حین نودل را به همراه مقداری آب جوش داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم تا به مدت ۵ دقیقه جوشد و کاملا نرم شود.

مرحله چهارم

نودل را آبکشی می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و به همراه دیگر مواد کمی تفت می دهیم. پس از اینکه مواد به روغن افتادند تخم مرغ ها در یک کاسه می شکینم و خوب مخلوط می کنیم تا از لختگی در بیایند و کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ ها را به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تخم مرغ ها بپزند، سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا پنیر آب شود (اگر می خواهید پنیر طلایی شود  بهتر است املت را چند دقیقه در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید)

مرحله ششم

پس از اینکه پنیر پیتزا آب شد برای تزیین املت می توانیم مقداری پیازچه یا جعفری خرد شده روی آن بریزیم. در آخر املت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و مانند پیتزا آنرا برش می زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت املت نودل

املت نودل با قارچ

در صورتی که تمایل دارید املت خود را با قارچ تهیه کنید، برای مقدار مواد بالا ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت حلقه ای برش می زنیم و زمانی که فلفل دلمه ای نرم شد به تابه اضافه می کنیم. برای اینکه قارچ سیاه نشود می توانید در زمان تفت دادن یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.


این املت خوشمزه را می توانید با مواد متنوعی مثل انواع سوسیس و کالباس درست کنید. برخی افراد این املت خوشمزه را به همراه گوشت یا مرغ درست می کنند که طعم بسیار خوبی به این امل خوشمزه می دهد و به همین دلیل می توان آنرا برای وعده های دیگر مثل ناهار و شام سرو کرد.


دوستانی که گیاه خوار هستن هم می تونن املت نودل رو به همراه سبزیجات مفصل تری درست کنند. مثلا برای اینکه این املت را به صورت مجلسی و خوشرنگ و لعاب دار تر درست کنید می توانید مقداری قارچف فلفل دلمه ای در رنگ های مختلف و ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید.


مطالب مرتبط :

نظرات