بادام هندی برای سلامتی چه خواصی دارد؟

خواص بادام هندی

خواص بادام هندی در بارداری در طب سنتی بادام هندی خام سمی است خاصیت بادام هندی قیمت طبع درخت بادام هندی خام میزان مصرف بادام هندی در روز برای اسپرم
بادام هندی نوعی میوه درختی است که در خانواده پسته ایان دسته بندی می شود. این میوه خوشمزه بیشتر به عنوان تنقلات مصرف می شود.

همچنین ببینید : خواص و فواید بادام زمینی

خاصیت های بادام هندی

چاقی صورت

اگر از لاغری رنج می برید و می خواهید وزن اضافه کنید توصیه ما به شما استفاده از بادام هندی می باشد. بادام هندی دارای کالری بسیار مناسبی می باشد و مصرف آن در یک رژیم غذایی سالم می تواند علاوه بر اضافه وزن باعث چاقی صورت و زیبایی بیشتر آن شود.

مفید برای دیابت

بادام هندی یکی از آجیل هایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم شود، به دلیل وجود کلسترول و قند بسیار پایین می تواند تا حدودی به کاهش سطح خون و کمک به بهبود دیابت نیز مفید باشد.

کاهش چین و چروک پوست

بادام هندی به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از آهن و مس می باشد می تواند به سلامت پوست کمک کند. علاوه بر اینکه مصرف بادام هندی باعث می شود چین و چروک های پوست کاهش یافته و از پیری زودرس پوست جلوگیری شود.

مفید برای کودکان

یکی از دلایل مهمی که توصیه می شود کودکان از بادام هندی استفاده کنند وجود پروتئین های طبیعی این میوه می باشد. اگر می خواهید کودکان شما دارای استخوان های قوی و محکم تری باشند حتما بادام هندی را در رژیم غذایی شان قرار دهید.

کاهش فشار خون بالا

اگر از فشار خون بالا رنج می برید توصیه می شود با مشورت پزشک بادام هندی را به رژیم غذایی خود بیافزایید. بادام هندی علاوه بر اینکه به عنوان یک دیورتیک طبیعی محسوب می شود، حاوی مقادیر غنی از پتاسیم و منیزیم می باشد که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

درمان چربی خون

نتیجه تحقیقان نشان داده است که بادام هندی دارای مقادیر غنی از چربی های غیر اشباع، پتاسیم، فیبر رژیمی و منیزیم می باشد و به همین دلیل شما می توانید با مصرف بادام هندی در یک رژیم غذایی سالم علاوه بر درمان چربی خون، کلسترول بالای خون را نیز کاهش دهید.

قوای جنسی مردان

برخی پزشکان متعقدند که مصرف بادام هندی می تواند به درمان ناباروری در مردان کمک کند. آنها بر این بارو هستند که مصرف روزانه بادام هندی می تواند باعث افزایش کیفیت اسپرم ها و همچنینی افزایش تولید اسپرم شود که در نتیجه به افزایش باروری کمک می کند.

زیان های بادام زمینی

حساسیت و آلرژی

بادام هندی از میوه هایی محسبو می شود که ممکن است برخی افراد به مصرف خوراکی یا موضعی ان حساسیت داشته باشند. علائم اصلی حساسیت به بادام هندی سرفه های شدید، تنگی نفس و آبریزش بینی هستند و کسانی که به این میوه حساسیت دارند بهتر است از مصرف آن خودداری کنند.

منتشر شده در پینترست | بالاترین | ردیت

نظرات