طرز تهیه نان باگت گرد خانگی بدون فر و شیر

طرز تهیه نان باگت

طرز تهیه نان باگت گرد خانگی , نان باگت بدون فر و شیر , نان باگت با بکینگ پودر صنعتی , xvc jidi khk fh j

نان باگت یکی از انواع نان های محبوب و پر مصرف در جهان است که در کشور ما بیشتر برای غذاهای ساندویچی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ تفریحی نموره همراه باشید.

مواد لازم نان باگت
آب ولرم۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آرد قنادی۳ پیمانه
نمکیک و ½ قاشق چایخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر مایه
آب ولرم۲ قاشق غذاخوری
شیر ولرم۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت نان باگت

مرحله اول

ابتدا مواد خمیر مایه که عبارتند از آب ولرم، شیر ولرم، خمیر مایه فوری و شکر را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می بندیم و به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا روی خمیر مایه حباب بزند و عمل بیاید.

مرحله دوم

آرد را دو مرتبه الکی می کنیم، سپس نصف آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و داخل یک ظرف گود می ریزیم و وسط آرد را خالی می کنیم. حالا ۱ پیمانه آب ولرن و خمیر مایه عمل آمده را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا نصف دیگر آرد را کم کم اضافه می کنیم و خمیر را با دست ورز می دهیم تا شکل بگیرد. پس از اینکه خمیر شکل گرفت کره نر م شده و روغن مایع را اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه خمیر را به صورت متداوم با دست ورز می دهیم.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه با حجمی دو برابر خمیر را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل آنرا می ریزیم و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم. بر روی سلفون هم یک دستمال حوله ای می اندازیم و خمیر را در یک جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

حدود یک ساعت بعد خمیر ما باید دو برابر شده باشد، خمیر را از کاسه خارج می کنیم و ۵ دقیقه ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. حالا باید خمیر را به چونه های ۱۵۰ گرمی تبدیل کنیم. اگر نان باگت کوچک تر می خواهید چونه های کوچکتری بگیرید.

مرحله ششم

حالا روی سطح کار کمی آرد پاشی می کنیم و هر چانه را با وردنه به شکل یک نان لواش کوچک باز می کنیم، سپس خمیر را به شکل لوله جمع می کنیم و برای اینکه رول نان فانتری هنگام پخت باز نشود، اطراف خمیر را هم با دست به هم می چسبانیم.

مرحله هفتم

حالا کاغذ روغنی چرب شده کف را کف سینی فر قرار می دهیم و خمیرها را با فاصله روی کاغذ روغنی می چینیم. حالا مجددا روی خمیرها را با یک دستمال تمیز می پوشانیم تا به مدت ۳۰ دیگر استراحت کنند و کمی حجم بگیرند.

مرحله هشتم

حالا باید فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد ( برای فر برقی ۱۸۰ درجه سانتیگراد ) روشن کنیم تا کاملا گرم شود، پس از گذشت ۳۰ دقیقه روی خمیرها را با کمی شیر رومال می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده شوند.

مرحله نهم

بعد از پخت نان ها را کاغذ روغنی جدا می کنیم و روی توری خنک کننده قرار می دهیم، در همین حین با کره ذوب شده نان های آماده شده را رومال می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند، سپس نان ها را جمع می کنیم.

نکات پخت نان باگت

نان باگت بدون فر

ابتدا یک تابه لبه دار را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با شعله پخش قرار دهید، دم کنی هم روی تابه قرار دهید تا حرارت خارج نشود، پس از ۱۵ دقیقه با کاغذ روغنی کف تابه را پوشش بدید و باگت ها را کف تابه بچینید. بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت باگت ها نیاز است. برای طلایی شدن باگت ها پس از پخت کافیست چند دقیقه باگت ها را برگردانید تا روی نان ها هم رنگ بگیرد.

نان باگت گرد

برای درست کردن نان باگت به صورت گرد باید زمانی که خمیر را درون سینی فر قرار می دهیم آنرا به صورت گرد چونه کنیم. اندازه نان باگت گرد به سلیقه خودمان بستگی دارد اگر بخواهیم نان کوچکتری درست کنیم باید چونه های کوچکتری بگیریم.


خیلی از شما نوع آرد رو پرسیدین که اگه نتونید آرد رو از نون فانتزیا تهیه کنید جایگزینش چی باشه من خودم از آرد نول خوشه استفاده میکنم که در سوپرمارکتها موجوده.

از آردهای دیگه با مارکهای مختلف اطلاع ندارم. در مورد یه سری از آردهای دیگه هایلایت کردم. برای این نون میتونید رومال هم بزنید یا اینکه مثل من بدون رومال درست کنید.

برای زیباتر شدن نان باگت می توانید پس از اینکه انرا رومال کردید مقداری کنجد سفید هم روی ان بپاشید تا نان باگت کنجدی داشته باشید.


منبع : طرز تهیه نان باگت


***************************************


دوستانی هم که دنبال یک سایت عاشقانه بودن باید بگم یک وبلاگ خوب پیدا کردم که متن های جالبی میذاره و بیشتر مطالبش در مورد عاشقانه های احساسی هست. اگر دوستداشتید به وبلاگ نیما بیمار سر بزنید ؛ ادرس وب هم نیما بیماری منبع متن های عاشقانه هست.


***************************************


بعضی دوستان دنبال نان های حجیم باگت هستن که خیلی بزرگ و ترکدار میشن. یکی از این نون های خوشمزه و پرطرفدار نان اک مک ترکیه است که در میان ایرانیان هم از محبوبیت زیادی برخوردار است . از این نان خوشمزه مانند نان پیتا می توانید برای صحانه یا وعده های ناهار و شام استفاده کنید. برای مشاهده اموزش این نان مطلب طرز تهیه نان اک مک ترکمنی خوشمزه را دنبال کنید.


***************************************

نظرات