طرز تهیه کیک اسفنجی
مواد لازم کیک اسفنجی | |
آرد سفید | 300 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 300 گرم |
آرد برنج | 50 گرم |
بکینگ پودر | ½ قاشق سوپخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شیر سرد | 1 لیوان |
عسل | 1.5 قاشق سوپخوری |
دستور پخت کیک اسفنجی
مرحله اول
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سپس سفیده تخم مرغ رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روی سفیده بمونه. در ادامه کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم زدن رو ادامه بدید تا سفیده تخم مرغ به طور کامل فرم بگیره.
مرحله دوم
در مرحله بعدی زرده تخم مرغ رو به همراه وانیل و باقیمانده شکر خوب هم بزنید تا رنگش کرمی بشه و کشدار هم بشه در حین اینکار عسل ( یا شربت بار ) رو بهش اضافه کنید و در ادامه نصف شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
مرحله سوم
آرد برنج و آرد سفید رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کاملا صاف و یکدست بشن. در ادامه سفیده فرم گرفته و مخلوط آردها رو به تناوب در سه الی چهار مرحله به زرده ها اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد رو کم کم بریزیدی چون نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه چون بعدا کیک رو خراب میکنه. حالا نصف دیگه شیر سرد رو هم اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید و بازم با لیسک هم بزنید تا مواد با هم به خوبی ترکیب و یکدست بشه.
مرحله پنجم
حالا مواد کیک مون امادست و اون رو باید در قالبی (قطر قالب باید 25 سانتی متر باشه) که از قبل با کمی روغن مایع چرب و آرد پاشی شده بریزید. با فر از 15 تا 20 دقیقه پیش گرم شده در دمای 185 درجه به مدت تقریبی 45 تا ۵۵ دقیقه.
مرحله ششم
حتما در اخر پخت با خلال دندان کیک رو امتحانش کنید که اگر نپخته بود حدود 5 تا 10 دقیقه دیگه بهش زمان بدین تا مغز پخت بشه. وقتی که کیک پخت صبر می کنیم کمی خنک بشه بعدش می تونید از قالب درش بیارید و برش بزنید.
نظرات
ارسال یک نظر